Despre noi

Despre noi


New Home Imobiliare – definiţia tranzacţiilor imobiliare de succes

Intr-o piata concurentiala, compania noastra iese in evidenta prin gama de servicii imobiliare si de consultanta oferita. Beneficiind de o echipa specializata in sectorul imobiliar si cu experienta dovedita in domeniul imobiliar, New Home Imobiliare considera ca diferenta este data de calitatea serviciilor oferite.

Ce asigura în fond succesul unei tranzacţii imobiliare? V-aţi întrebat asta? În teorie lucrurile sunt simple: o proprietate, un contract, o semnătură.

Da, suntem toţi conştienţi că asta implică nişte paşi adiacenţi. Ba chiar suntem de multe ori gata să ni-i asumăm, fiind convinşi că dispunem de timpul, energia şi competenţele necesare să ducem la bun sfârşit acest demers.

Dacă te afli în căutarea unei reşedinţe eşti pregătit pentru liste întregi de anunţuri, convorbiri telefonice şi vizionari. De partea celalată, ca vânzător, ai încredere că detaliile oferite de tine, fotografiile imobilului, proprietatea în sine, îţi vor oferi vizibilitatea pe care o vrei şi deci finalizarea ,,cu succes” a tranzacţiei. Aparent, tot procesul de vânzare, cumpărare sau închiriere se rezumă la finalizarea lui şi deci atingerea obiectivului. Dar cum îi definim succesul? Chiar şi în cazul în care considerăm documentarea, verificarea, întocmirea documentelor ca fiind pentu noi „costuri” suplimentare de timp şi energie, şi apelăm la serviciile unei agenţii imobiliare, la ce se rezumă reuşita noastră?

Într-un mediu imobiliar dinamic şi vast, cum este orasul Cluj Napoca unde, în sectorul rezidenţial, ofertele potrivite „se ascund” în mii de anunţuri, ce face diferenţa între o tranzacţie reuşită şi una de succes?

Răspunsul pe scurt ar fi experienţa în sine, drumul parcurs de la intenţie la finalizarea tranzacţiei. Şi pentru că asta diferă în funcţie de criteriile şi nevoile fiecăruia, soluţia o reprezintă un serviciu dedicat ţie, o abordare personalizată, o agenţie care să-ţi reprezinte interesul înainte de toate.

Expereinţa, profesionalismul, onestitatea şi calitatea incontesabilă a serviciilor sunt ceea ce fac diferenţa între o simplă agenţie imbobiliară şi un partener devotat, dedicat ţie.

Managementul companiei mentine in timp aceleasi repere de business si valori de conduita alaturi de o echipa cu care lucreaza impreuna inca de la inceputul activitatii firmei. Tocmai de aceea colaboratorii ne devin in fapt parteneri, iar relatiile cu clientii nostri sunt de durata, multi dintre acestia apeland din nou, la distanta de ani de zile, la serviciile companiei noastre.

Va asteptam sa apelati la serviciile noastre si impreuna sa gasim solutia cea mai buna pentru nevoile si dorintele dumneavoastra!
Va sustinem si va informam cu cele necesare deschderii unei afaceri veritabile si durabile!
Va sustinem si va ajutam cu gasirea caminului ideal pentru familia dumneavoastra !
Va sustinem si va recomandam cele mai bune oferte pentru obtinerea celei mai bune investitii in imobiliare!